skip to Main Content

Job Fair сајам студентских пракси и послова

Министар информисања и телекомуникација, Михаило Јовановић, посетио је Електротехнички факултет Универзитета у Београду на којем се 7. и 8. новембра одржао 18. Job Fair сајам запошљавања и студентских пракси. Он је заједно са деканом Електротехничког факултета, проф. др Дејаном Гвоздићем, обишао излагаче овогодишњег сајма у оквиру ког и Канцеларија за ИТ и еУправу имала свој штанд на којем је представила нови Национални центар за ИТ компетенције.

Министар Јовановић је овим путем позвао све заинтересоване студенте треће или четврте године, као и мастер студенте техничких факултета да се пријаве за обављање стручне праксе кроз Национални центар за ИТ компетенције и да своје прве кораке у каријери начине у инспиративном окружењу, у раду са најбољим стручњацима и најсавременијим технологијама. 

Оба дана на промотивном штанду су, Јасна Ристић, Александра Драгојловић и Алекса Ђорђијев, информисали посетиоце о студентским праксама у оквиру Канцеларије. У реализацији активности учествовале су  колегинице Ана Петровић и Александра Михаиловић испред Тима за односе са јавношћу, Канцеларије за ИТ и еУправу.

Back To Top